Desszert bor

Desszert bor
Desszert borok vagy édes borok
Előállításukhoz többféle technikát ismerünk. A legismertebb, amikor a szőlőt késleltetve szüretelik, ilyenkor a szőlőszem szinte már mazsolává töpped össze a szőlőtőkén. Mivel nagyon sokáig hagyják fent a szőlőt a tőkén, túlérik és a cukortartalma is magasabb lesz. Ezt kihasználva a borászok egy igen édes, de mégis kiegyensúlyozott bort tudnak készíteni belőle. De a természetes édes borokat egytől egyig el lehet készíteni kiváló minőségben, úgy hogy vendégeink máskor is vissza akarjanak térni hozzánk. Legyen szó aszúról, szamorodniról, késői szüretelésű desszertborról vagy jégborról. Ezeket a borokat az édes szájú ínyenceinknek ajánljuk.
Az édes borok vagy bor különlegességeink tökéletesek egy finom vacsora után, vagy akár kiváló társak is lehetnek egy finom szivar vagy pipa társaságában.

Az Ön bevásárlókosara még üres!