Boveda 65%
Ha a szivarokat hosszabb ideig szeretnénk tárolni akár évekig akkor ezt ajánljuk, a penésznek az ilyen páratartalomnál esélyen sincsen. Mielőtt rászeretnénk gyújtani egy finom több éven keresztül érlelt szivarra csupán annyi a tenni valónk, hogy a szivart vagy szivarokat áthelyezzük egy másik tárolóba amiben magasabb a pára tartalom 69% vagy 72%. A szivarok itt pár nap alatt vissza nyerik a nedvesség tartalmukat és tökéletes állapotban lesznek a fogyasztásra., De használható élelmiszerek tárolására is, minden olyan esetben ahol számít a megfelelő nedvesség tartalom.
- Kávé
Itt olyan tapasztalatok találhatóak amiket nem mi magunk találtunk ki hanem olyan vásárlok akik már használják a Boveda párásító csomagot és ők írják le a személyes észrevételeiket szerintünk ez a leghitelesebb.
A Boveda segíti a kávémat frissen tartani "Meglepődtem, amikor kávéval teszteltem a Bovedát. Szeretem a kávét és gondoltam próbára teszem. Az ízek és aromák sokkal tovább megmaradtak. Az első és utolsó kávém között sem éreztem különbséget. Korábban a nem megfelelő tárolás miatt vesztett némi ízt, aromát a kávém, de ennek vége! :) Nem hiába használják ezt például a szivarosok is :)
- Szárított vagy aszalt gyümölcsökhöz!
A Boveda segítségével mindig frissen tudjuk tartani, ezeket az egészséges snackeket is. Tökéletesen frissen tartja a mazsolánkat, aszalt barackot, szilvát, áfonyát és minden más földi jót!